Programma Kerstwintercircus Eindhoven bijna compleet

EINDHOVEN – Het programma van het komende Kerstwintercircus Eindhoven is bijna compleet. Dat heeft programmasamensteller Frank Torrez aan Circus.Blog laten weten. Het circus in het Parktheater is van zaterdag 24 december tot en met zondag 1 januari.

Op de hogedraad, Ramon Kathriner; illusies door Vincent Vignaud; Twinspin van Diabolo Duo; Sergey Novikov met een luchtnummer Strapaten; clownerie door Les Rossyann; Garcia Brothers, acrobatiek; Fantasy Troupe presenteert een spingplank-act; Globe of death door Drivers from hell; jongleur

Semen Krachinov,; hand op hand-acrobatiek verzorgd door Adrzei & Tomer; stoelen balans door Maxim Popazov. De laatste heeft 2 weken vrijgenomen om in het Kerstwintercircus Eindhoven te kunnen werken. Voor het negende jaar is er het orkest onder leiding van Kristoff Majewski en de pistechef is Trollle Rhodin.

 

 

 

Lees ook:Kerstwintercircusspecial (1): Internationaal Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Kerst- en wintercircussen (3): Tien opvallende acts bij Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Programma Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:CircusNu (129): Zelfs schaatsen tijdens het Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Kerstwintercircus Eindhoven + film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>