Ook opbouw Sint in de Piste is gestart!

SINT NIKLAAS (B) – De tent van Het Circus van Sinterklaas op de Markt van Gouda staat al te pronken. Vooral ‘s avonds is het een schilderachtig tafereel met al die lichtjes. Op de Grote Markt in het Belgische Sint Niklaas is donderdagmiddag ook de opbouw gestart van Sint in de Piste. De hele avond en nacht is er doorgewerkt. Het resultaat was vrijdagochtend vroeg een prachtige grote geel/rode tent op het plein. Meekijken met de webcam? Dan klikt u hier.

Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!
Lees ook:Wiener Circus goed te zien met de webcam
Lees ook:Dronken mensen verstoren nachtrust Wiener Circus in Sint-Niklaas + webcam
Lees ook:Sint in de piste bij Circus Herman Renz
Lees ook:Bekijk het Wiener Circus via de webcam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ook opbouw Sint in de Piste is gestart!

 1. Annemie van Remortel

  Beste
  Gaat de voorstelling toch door morgen gezien de weersvoorspellingen ?
  Groet
  Annemie
  Reactie Circus.Blog: Beste Annemie, Wij hebben zondagochtend vernomen van Marc Boon dat de voorstellingen van Sint in de Piste in Sint Niklaas doorgaan. Zie http://www.circus.blog.nl De voorstellingen van Het Circus van Sinterklaas in Gouda zijn overigens wel afgelast. Vriendelijke groet, Marcel, Circus.Blog

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>