Indrukwekkend: Volg de afbouw van Sint in de Piste

SINT NIKLAAS (B) – Zodra de laatste voorstelling van Sint in de Piste op de Grote Markt in het Belgische Sint Niklaas zondag rond 19.00 uur voorbij was, startte de afbouw. Die kan u volgen via deze webcam.

Terwijl de kindjes er via de hoofdingang uit gingen, werden de stoelen van de loge al een vrachtwagen ingedragen. Het blijft indrukwekkend om te zien hoe zorgvuldig en vlot het circus wordt afgebroken en de vrachtwagens en caravans van het plein verdwijnen. Het circus is een succes en komt in 2017 weer terug, zoals het er nu uitziet.

Lees ook:Wiener Circus bouwt op in Sint Niklaas
Lees ook:Volg de opbouw van Sint in de Piste
Lees ook:Sint in de Piste voorbij: voorgoed einde Circus Herman Renz?
Lees ook:Sint in de piste bij Circus Herman Renz
Lees ook:Circusspecial (16): Kijken achter het circusgordijn van Sint in de Piste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>