Zieke clown Bassie overwoog zelfmoord

VLAARDINGEN – De nog altijd populaire clown Bassie heeft niet zo lang geleden zelfmoord overwogen. Hij was dit jaar door ziekte uitgeschakeld en heeft eraan gedacht de hand aan zich zelf te slaan met een aardappelschilmesje. Gelukkig gaat het weer beter met de anders zo vrolijke Bas van Toor. Hij denkt zelfs weer aan optreden.

De clown heeft het Guillain-Barré syndroom. Daardoor vielen spieren uit en raakte hij verlamd. aanvankelijk werd Bassie in een ziekenhuis opgenomen en later ging hij naar een revalidatiecentrum. Inmiddels is hij weer thuis en herstelt. Terwijl hij eerder dit jaar heeft nagedacht hoe hij een einde aan zijn leven kon maken. Hij is erachter gekomen dat hij door met het mesje over zijn pols in de lengte van zijn arm te snijden een eind aan zijn lijden zou kunnen maken. Veel kinderen zullen dankbaar zijn dat clown Bassie dat niet heeft gedaan. Want de kindervriend maakt serieus plannen om weer de buhne op te gaan. Ook verschijnt er een biografie.

Lees ook:Clown Bassie moet revalideren
Lees ook:CircusNu (100): Bassie komt weer terug…op eigen tentoonstelling
Lees ook:Brand bij clown Bassie
Lees ook:Bassie & Adriaan 7 oktober in de bioscoop + trailer!
Lees ook:Clown Bassie jarig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>