Cubaanse mastacrobaat wint Publieksaward Wintercircus Sijm

HEERHUGOWAARD – De Cubaanse mastacrobaat Untier Aquino Hernandez heeft woensdag tijdens de laatste voorstelling van Wintercircus Sijm in Heerhugowaard de publieksaward 2016 gekregen. De prijs is uitgereikt door Lucille Werner.

De televisiepersoonlijkheid kreeg overigens een cheque ter waarde van 1.950,00 euro voor haar foundation. Burgemeester Han ter Heegde van Heerhugowaard kreeg vanwege zijn afscheid bloemen. Vrijwel alle shows in zijn gemeente waren uitverkocht. De verhuizing van Heiloo naar Heerhugowaard kost het circus niet alleen minder, maar doet het ook nog beter bij het publiek.

Lees ook:Groot succes voor Wintercircus Sijm
Lees ook:Bizar? Wel pandacircus: maar géén circusolifanten, tijgers en zebra’s!
Lees ook:Afscheid van dode giraffe in circustent Belly Wien
Lees ook:Reactie gemeente Kapelle op Circus Cornelio
Lees ook:Circus Sijm succesvol in Schagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>