Circuspersoonlijkheid Frank van Hulle vraagt vriendin ten huwelijk

GRONINGEN – Circuspersoonlijkheid  Frank Van Hulle heeft dit weekeinde tijdens een voorstelling van het Groot Winter Kerstcircus (Circus Renz Berlin) in Groningen zijn vriendin Jessica Willems ten huwelijk gevraagd.

Het verliefde stel wilde al later dit jaar trouwen, dus Van Hulle speelde op zeker en hoefde niet bang te zijn dat hij een blauwtje zou lopen. Hij had zijn vriendin nog niet officieel gevraagd, vandaar zijn actie in het circus. Van Hulle werkt tegenwoordig regelmatig bij Circus Renz Berlin. Eerder was hij eigenaar van Circus Fiesta,

Lees ook:CircusNu (102): Kerstcircus Traveller voorbode van fris nieuw rondreizend circus?
Lees ook:Frank van Hulle bij Circus Renz Berlin
Lees ook:Circusspecial (14): Circus Renz Berlin een begrip in Nederland
Lees ook:Marco de Hollander scoort in Circus Renz Berlin
Lees ook:Gemeente wil Kerstcircus Groningen redden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>