“Olifanten circussen Renz Berlin en Freiwald mogen niet meer meereizen”

AMSTELVEEN – De vergunning is verlopen en daarom mogen de circussen Renz Berlin en Freiwald de olifanten niet meer mee laten reizen”, zegt woordvoerder Marjolein Besseling van de Nederlandse Waren en Voedsel Autoriteit (NVWA) maandag tegen Circus.Blog. De ontheffing om de olifanten te  mogen vervoeren liep afgelopen zondag af.

“De circussen krijgen binnenkort het onderzoeksrapport toegezonden”, voegt Besseling eraan toe. De bedoelde circussen zijn om een reactie gevraagd, maar hebben niet gereageerd.

Lees ook:Olifanten Circus Renz International reizen dit jaar nog mee
Lees ook:Straks nog meereizende circusolifanten?
Lees ook:Olifanten en tijgers UniverSoul Circus verbannen
Lees ook:Wilde circusdierenverbod ingegaan
Lees ook:Is Amsterdam te klein voor 2 circussen met een groot hart?

1 Reacties // Reageer

One thought on ““Olifanten circussen Renz Berlin en Freiwald mogen niet meer meereizen”

  1. Natasja

    Ik vind dit echt belachelijk. Heb buba van heel dicht bij gezien en hij kreeg de liefde en de verzorging die hij nodig had. Laat dit beest toch bij zijn familie blijven. Of willen jullie soms al die beesten de dood in helpen. Degene die dit besloten heeft heeft zeker zelf geen kids of dieren anders had die persoon wel een beetje gevoel gehad. Maar nee helaas een hart van steen. In en in triest vind ik dit

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>