Pammy Boltini jarig

NAARDEN – Pammy Boltini viert vandaag, zondag haar verjaardag. In ons land is ze bekend als de weduwe van circuslegende Toni Boltini. En in de circuswereld speelt ze een belangrijke rol wat betreft de verhuur van diverse circusdiensten. Ze draagt altijd het circus op een goede manier uit. En is ook nog eens de trotse moeder van circuszoon en muzikant Angelo Boltini. Gefeliciteerd!

Foto: Pammy Boltini/pr

Lees ook:CircusNu (5): Pammy Boltini
Lees ook:Nieuwe cd circuszoon Angelo Boltini: Over
Lees ook:CD-album voor circuszoon Angelo Boltini
Lees ook:Ruimschoots aandacht voor Toni Boltini op tv
Lees ook:Dubbelfeest bij Boltini’s!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>