Doorstart Circus Elleboog

AMSTERDAM – Circus Elleboog maakt een doorstart. Vanwege het stopzetten van subsidies ging het mis met het Amsterdamse jeugdcircus. Afgelopen jaar zijn 15 medewerkers ontslagen en werd het pand aan de Laan van Spartaan niet langer gehuurd. Nu gaan ze toch weer verder met klouter- en clownslessen op de Rosa Boekdrukkerschool in West en in het Bijlmerparktheater in Zuidoost. Dankzij een reorganisatie is er afgelopen maandag herstart.

Lees ook:Dubbele premiere voor Circus Elleboog
Lees ook:1000 bezoekers Circus ‘t Sááásss
Lees ook:Dieren Circus Renz International langer in Best
Lees ook:Circusmeningen (25): De 3 van het station
Lees ook:Circus Elleboog uitgespeeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>