Champagne bij start seizoen Circus Sijm

WORMER – Champagne na de eerste optredens van het seizoen van Circus Sijm in Wormer. De directie en team zijn trots op de geslaagde start en dat is naast het geven van felicitaties aan elkaar dus ook gevierd met champagne.

Insiders laten weten dat deze nieuwe productie De Toekomst van de Historie goed in elkaar zit en het dit jaar zeker goed zal gaan. Van het publiek kregen ze een staande ovatie en lovende woorden na afloop. Een greep uit de goede reacties: “We hebben enorm genoten!”; “De meiden hebben er vanmiddag van genoten en de rechter blijft er maar over praten ze was erg onder de indruk van alles”;  ”Gefeliciteerd met weer een nieuwe mooie voorstelling dus. En proost”;  ”Wij hebben onwijs genoten. Bedankt voor de mooie nieuwe voorstelling”; “Wij hebben een superleuke middag gehad, de kids hebben enorm genoten en mamma ook.”; ”Het was een super leuke voorstelling”;   “Ontzettend genoten. Bedankt voor deze mooie show.”; “Een erg leuke voorstelling, prachtige kostuums. Wij hebben genoten. Nog heel veel mooie voorstellingen.”

Lees ook:Circus Belly Wien scoort
Lees ook:Diamonds van Circus Sijm slaat aan
Lees ook:Na Wormer gaat Circus Sijm nog verder…..
Lees ook:Ook rechter stelt: Geen Circus Belly Wien in Bergeijk
Lees ook:Circus Sijm scoort weer in Hulst + FOTO’S

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>