Einde circusmuseum? UPDATE

STEENWIJK – Het ziet er niet goed uit voor het Steenwijkse Kermis- en circusmuseum. Zo is er geen bestuur meer. En hebben vrijwilligers eerder deze week de kunstcollectie en sleutel aan de lokale cultuurwethouder Jacques Wagteveld gegeven. Het is onduidelijk hoe het nu verder moet.

Er zijn geen vrijwilligers meer die het museum willen openstellen voor het publiek. Het museum blijft in ieder geval tot 4 april gesloten. Wat er daarna gebeurt is onduidelijk. De overgebleven mensen van het museum vinden dat de gemeente te weinig voor ze doet. Ze hopen dat de fracties in de gemeenteraad het voor hen gaat opnemen. Bijvoorbeeld bij het vinden van een geschikte museumlocatie. Temeer omndat er geen schulden zijn en het museum er zelfs financieel goed voorstaat.

Lees ook:Come-back Milko: verder met Kerstcircus Haarlem
Lees ook:Open dag Jeugdcircus Pavarini
Lees ook:Gemeente Bergeijk: Circus Belly Wien mag echt niet
Lees ook:PvdD wil Circus Freiwald en olifant Buba niet in Pijnacker
Lees ook:Museum zoekt circusspullen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>