CircusNu (98): Ook dit jaar is Circus Renz International bij ons

HARDENBERG – Ook dit jaar is Circus Renz International weer bij ons in Nederland. Dit Duitse circus bestaat 175 jaar en is graag in ons land. Het uitstapje naar Ierland vorig jaar beviel uiteindelijk niet en ze vinden het geen straf om terug te zijn. Vanaf vandaag, donderdag 16 tot en met zondag 19 maart doen ze Hardenberg aan. Het circus staat naast de evenementenhal.

Met een vernieuwde show met Friese en Andalusische paarden, honden, pony’s en Siberische kamelen. Verder onder andere trapeze, jongleren, acrobatiek en clownerie.

Sporen verdiend

Circus Renz International presenteerde tijdens de afgelopen feestdagen zelfs 2 verschillende kerstcircussen. En lieten daarmee overduidelijk zien dat ze hun sporen in ons land allang hebben verdiend. En goede programma’s kunnen neerzetten.

De afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt vanuit het winterverblijf in het Duitse Itterbeck voor het nieuwe tournee. Daar waren ook de olifanten. Maar..die zijn er tijdens het tournee in ons land niet bij. Vanwege het wilde dierenverbod mogen ze niet optreden in de circuspiste. Ook is het niet toegestaan om ze mee te laten reizen. De olifanten hebben deze winter wel opgetreden in een circusshow elders in Europa.

Voorstellingen

Donderdag 16 maart

Vrijdag 17 maart

Zaterdag 18 maart

Zondag 19 maart

 

https://www.facebook.com/renzinter/?fref=ts

Lees ook:CircusNu (145): Circus Renz International weer verder in ons land
Lees ook:Circus Renz International begint in Hardenberg
Lees ook:Circus Renz International overwintert in Itterbeck
Lees ook:Circus Renz International in Hardenberg
Lees ook:Circus Renz International wederom in Hardenberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>