Magic Circus laat noodgedwongen tent zakken

Het Magic Circus heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Rotterdamse Nesselande, aan de Siciliëboulevard / Menorcalaan noodgedwongen de tent moeten laten zakken. De wind was te krachtig en ze wilden geen risico nemen. Daarom is snel alles naar beneden gehaald. Het is onduidelijk of en hoeveel schade er is ontstaan tijdens deze haastklus. Vandaag, zaterdag, gaat der voorstelling van 16.00 uur zover bekend door.

Voorstellingen

Za 18 maart 16.00 uur  
Zo 19 maart 16.00 uur

Lees ook:Circusacrobaten zwaargewond na val
Lees ook:Acrobate valt 6 meter naar beneden UPDATE!
Lees ook:CircusNu (147): Oma mag gratis naar Circus Bernardo.
Lees ook:Kerstcircus Herman Renz niet welkom in Haarlem
Lees ook:Brand bij Circus Renz International

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>