Dierenactivisten maken zich zorgen om circusdolfijn

JAKARTA (IN) Dierenactivisten maken zich zorgen om het welzijn van een circusdolfijn. En hebben videobeelden van het dier afgelopen week verspreid. Ze zijn boos omdat de dolfijn na het circusoptreden in Indonesie naar adem ligt te happen, terwijl een beer en een otter hun kunsten doen.

Het steekt de activisten vooral dat de dolfijn in het circus werkt, terwijl dat volgens hen niet hoort. De eigenaar van de dolfijn is zich van geen kwaad bewust. En vindt dat de dolfijn goede verzorging geniet.

Lees ook:Circus Renz Berlin alert op dierenactivisten
Lees ook:Circusmeningen (10): De 3 van het station
Lees ook:Sintspecial (6): Wat vindt u van Sinterklaas in het circus?
Lees ook:Circusmeningen (79): Demonstrerende activisten in de circuspiste. Kan dat?
Lees ook:Ophef om voetballer die circusbeer voor zoontje huurt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>