Circus got talent…………

LEEUWARDEN – Jeugdige circus- en acrobatiektalenten uit het gehele land mogen meedoen aan een heuse Circus got talent. Dat is 16 september in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Gegadigden van 8 tot en met 18 jaar mogen zich aanmelden tot en met 2 juli.

Natuurlijk is het leuk als je een echt circus kent bent, of al een tijd meedoet bij een jeugdcircus. Maar…je mag ook afkomstig zijn van een hobby of acrogymvereniging. Zolang je maar een leuke act heb waarmee je denkt te scoren in het Friese theater.

 

Lees ook:Binnenkort Circus Got Talent
Lees ook:Jeugdcircus Pinilotta winnaar publieksprijs Circus Got Talent
Lees ook:Kerstcircus Sander & Friends van start!
Lees ook:Open dag bij jeugdcircus Saranti
Lees ook:Koninklijke onderscheiding vrijwilligers Circus Saranti

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>