Déjà vu: Volg opbouw Wiener Circus weer via de webcam

SINT NIKLAAS (B) – Als u zo direct de webcam link aanklikt krijgt u misschien even een déjà vu. Volg opbouw Wiener Circus weer via de webcam? Dat heb ik vorige week toch al gedaan? Dat klopt, want het populaire circus bouwt twee keer achter elkaar op de Grote Markt van Sint Niklaas. Vanwege de markt donderdag moest het circus na de eerste speelperiode woensdag na de laatste voorstelling in die reeks afbouwen. Inmiddels was al besloten dat er nog een tweede serie voorstellingen in de Belgische stad zouden komen. Dus was al het werk het waard.

Voorstellingen

Zaterdag 15 april 15.00 en 19.00 uur
Zondag 16 april, eerste Paasdag, 15.00 uur
Maandag 17 april, tweede Paasdag, 15.00 uur
Dinsdag 18 april 18.00 uur
Woensdag 19 april 15.00 uur

 

Lees ook:Wiener Circus bouwt af en weer op in Sint Niklaas – LIVE CAM!
Lees ook:Wiener Circus in Sint Niklaas
Lees ook:Bekijk het Wiener Circus via de webcam
Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!
Lees ook:Wiener Circus begluren in Sint Niklaas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>