Vandaag Wereld Circus Dag

AMSTELVEEN – Er zijn veel circusliefhebbers, die vandaag, zaterdag 15 april Wereld Circus Dag vieren. Verschillende circussen, onder andere in ons land en Belgie staan bij het evenement stil. Ook zijn er verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld in Amsterdam en Geleen. Traditiegetrouw maakt Arlette Hanson van Wintercircus Arlette Hanson een en ander wereldkundig over het nieuwe winterprogramma.

Lees ook:Juli is wintertijd voor het Wintercircus Arlette Hanson
Lees ook:Crew Wintercircus Martin Hanson maakt overuren!
Lees ook:Wereld Circus Dag
Lees ook:Magic Circus naar Amsterdam-Oost
Lees ook:Nostalgisch Circus (21) Martin Hanson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>