Voor u speciaal een vrolijk Pasen

MIDDELBURG – Ik wens u, ook namens mijn collega’s van Circus.Blog en Blog.nl een vrolijk Pasen. Hopelijk heeft u fijne dagen en als de zichtbare zon daarboven er niet de hele tijd er is, hoop ik dat de zon in uw hart continu zal schijnen. Zodat u het goede mag doen voor uzelf en de mensen om u heen. Ook tijdens deze dagen zijn er mensen die het minder goed hebben dan ons. Ook dicht in onze buurt. Waar het qua gezondheid of om sociale redenen niet goed mee gaat. Of bekenden en collega’s met circussen waar het niet zo goed gaat. Hopelijk kunnen wij voor hen tijdens Pasen ook iets voor ze  betekenen. Door bij ze langs te gaan, op een andere manier contact te zoeken of om in ieder geval op een goede manier even aan ze te denken.

Lees ook:Gelukkig Nieuwjaar
Lees ook:Zalig Pasen
Lees ook:Kerstspecial (1): Beste bezoekers van Circus.Blog
Lees ook:Zalig Pasen!
Lees ook:Circus.Blog wenst u fijne Kerstdagen en veel circusplezier!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>