Ezra Veldman vanavond in Hollands Got Talent

MIDDELBURG – Middelburger Ezra Veldman (17) is vanavond, vrijdag 12 mei te zien in het populaire RTL4-programma Hollands Got Talent.

De diabolo-artiest doet mee aan de series shows, waarvan wordt gezegd dat er betere talenten dan ooit samen een poging doen om de alllerbeste te worden.  De uitzending start om 20.30 uur.

Met de start van ‘Holland’s Got Talent’ is het weer tijd voor verwondering, verbazing en ontroering op de vrijdagavond. Presentator Johnny de Mol en de vierkoppige jury, bestaande uit Chantal Janzen, Angela Groothuizen, Gordon en Dan Karaty, zijn allemaal weer van de partij om deze talentenjacht voor de negende keer in goede banen te leiden. Een ding is zeker: het Nederlandse talent knalt dit seizoen van het scherm!

Zo zien we onder andere de allereerste Vogue danser ever, rolt er na zes jaar eindelijk weer een rhonrad-act het podium op én worden er dit seizoen zelfs gedachten gelezen door een mentalist. De trend van mega gespierde mannelijke atleten die auditie doen met blote lichamen zet zich ook weer voort. Verder spelen en zingen een vader en zijn dochter de sterren van de hemel en mag het hele land onder anderen kennis maken met een nieuwe grote rockband van Nederland die bestaat uit hele kleine rockertjes. Alle jonge zangers en zangeressen opgelet: ze zoeken nog een frontman/lady!

Alle acts hebben, naast hun nationale moment in de spotlight, natuurlijk maar één doel: op vrijdag 23 juni in de finale staan van ‘Holland’s Got Talent’ en die enorme geldprijs van 25.000 euro mee naar huis nemen.

 

Lees ook:Ezra Veldman in Hollands Got Talent
Lees ook:Magic Circus verder in augustus
Lees ook:Hollands Got Talent: Ezra Veldman is door
Lees ook:Jong talent op het FriesStraatFestival
Lees ook:Circus Herman Renz presenteert Miracles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>