Hollands Got Talent: Ezra Veldman is door

MIDDELBURG – Middelburger Ezra Veldman (17) is door  bij Hollands Got Talent. Dat bleek vrijdagavond tijdens de televisie-uitzending. De diabolo-artiest kreeg lovende kritieken van de jury en alle 4 de juryleden willen met hem verder. Ze prijzen zijn talent en vinden dat hij een goede show neerzet.

Wel bekende de jonge Veldman dat hij thuis niet mag oefenen vanwege het risico dat er lampen sneuvelen. De jonge Zeeuwse artiest ziet een toekomst voor zichzelf als diabolo-artiest. Hij heeft overigens al regelmatig opgetreden in circussen.

Lees ook:Televisie-avontuur Ezra Veldman voorbij
Lees ook:Jonge circusartiesten geslaagd
Lees ook:Ezra Veldman in Groot Winter Kerstcircus Groningen
Lees ook:Ezra Veldman vanavond in Hollands Got Talent
Lees ook:Ezra Veldman in Hollands Got Talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>