Taakstraf voor krokodillenman

AMSTERDAM – De Amsterdamse krokodillenman (41) die zijn sporen heeft verdiend in de circuswereld, kreeg dinsdag van de Amsterdamse rechter een taakstraf. Hij bewaarde het geld van een drugsbende achter zijn krokodillen.

Vandaar dat de criminelen die hem het geld op deze bizarre plek lieten verstoppen de naam ‘Krokodillenbende’ kreeg.

 

De taakstraf was voor een 41-jarige Amsterdammer die het met drugshandel verdiende geld bewaarde. In een loods had hij een paar koffers met 113.000 euro verstopt in een bassin met daarin drie krokodillen. De bende kreeg daarom de bijnaam ‘krokodillenbende’.

Lees ook:Zaak drugsgeldkrokodillen voor de rechter
Lees ook:“Krokodillenman bewaarde onwetend drugsgeld als vriendendienst”
Lees ook:Dieren Circus Renz International langer in Best
Lees ook:Reptielenman ontkent dat zijn alligators drugsgeld bewaakten!
Lees ook:Ferry Torrez in Utrechtse Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>