Circus Bossle in de gemeente Aa en Hunze

ROLDE/ANNEN/GASSELTE – De komende twee weken is het feest in de gemeente Aa en Hunze! Het uit Duitsland afkomstige Circus Bossle maakt een tournee door de Drentse gemeente. Voor het eerst in hun bestaan komt dit gezellige familiecircus naar de provincie Drenthe en de gemeente Aa en Hunze heeft de primeur!

Maar liefst vijf generaties van de familie Bossle reizen er mee met de bonte karavaan die de komende twee weken te zien is in Rolde, Annen en Gasselte. Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken als een prachtige Palamino-hengst de piste binnen komt draven. Naast paarden zijn er pony’s, ezels, lama’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns komen meerdere keren de tent binnenrollen om jong en oud te laten gieren om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn vanaf € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere speeldag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

De voorstellingen in Rolde vinden plaats op de Grote Brink op woensdag 14 juni om 15.00 uur, donderdag 15 en vrijdag 16 juni om 17.00 uur, zaterdag 17 juni om 15.00 uur en zondag 18 juni om 14.00 uur. De voorstellingen in Annen vinden plaats op de Brink op dinsdag 20 juni om 17.00 uur en woensdag 21 juni om 15.00 uur. De voorstellingen in Gasselte vinden plaats Achter de Brinken op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni om 17.00 uur en zondag 25 juni de laatste voorstelling om 14.00 uur. Meer informatie? Zie de website www.circus-bossle.nl en Facebook www.facebook.com/circusbossle

Lees ook:Circus Bossle komt in Sellingen en Ter Apel
Lees ook:Circus Bossle naar Muntendam en Nieuwe Pekela
Lees ook:Circus Bossle in Ten Boer
Lees ook:Circus Bossle 3x in gemeente Coevorden
Lees ook:Circus Renz Berlin binnenkort ook in Rolde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>