Jonge circusartiesten geslaagd

AMSTELVEEN – Het is deze week feest bij zeker 2 jonge circusartiesten. Jongleur Daniel Doornkamp, bekend van onder andere Circus Fantasia heeft zijn middelbare schoolperiode met het diploma afgesloten. En Diabolo-artiest Ezra Veldman, tegenwoordig dikwijls bij Circus Renz Berlin en op de tv bij Hollands Got talent is eveneens geslaagd.

Lees ook:Hollands Got Talent: Ezra Veldman is door
Lees ook:Televisie-avontuur Ezra Veldman voorbij
Lees ook:Circusspecial (14): Circus Renz Berlin een begrip in Nederland
Lees ook:Ezra Veldman in Groot Winter Kerstcircus Groningen
Lees ook:Circus Fantasia op minitour….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>