Televisie-avontuur Ezra Veldman voorbij

MIDDELBURG – Het televisie-avontuur van de Middelburgse diabolo-artiest Ezra Veldman is helaas voorbij. Hoewel hij een prima optreden verzorgde en een goed begeleidend filmpje presenteerde, redde Veldman het vrijdagavond niet in de halve finale van Hollands Got Talent.

Op Facebook kreeg de jeugdige circusartiest diverse steunbetuigingen. Veldman toonde zich weliswaar teleurgesteld, maar is ook een doorzetter. Wij zullen wellicht nog veel van hem zien en horen. Bijvoorbeeld in de piste van Circus Renz Berlin.

Lees ook:Hollands Got Talent: Ezra Veldman is door
Lees ook:Laatste kermisweekeinde in Vlissingen
Lees ook:Zeeuwse Ezra Veldman treedt op bij Circus Belly Wien
Lees ook:Circus Bongo verovert Oostkapelle
Lees ook:Zingende fans helpen Circus Herman Renz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>