Circus Bossle naar Muntendam en Nieuwe Pekela

 

MUNTENDAM/NIEUWE PEKELA – “Zolang er kinderen geboren worden, zal er circus zijn”, aldus het Duitse echtpaar David en Tunita Bossle. Zij vormen de directie van Circus Bossle. Beide komen uit echte circusfamilies, die al vele generaties met het circus onderweg zijn. Zo’n 10 jaar geleden vonden ze de tijd rijp om samen met hun kinderen een eigen familiecircus te beginnen. Het circus presenteert zich als het gezelligste circus van Nederland. Binnenkort is hun circus te bewonderen in Muntendam en Nieuwe Pekela.

Maar liefst vijf generaties van de familie Bossle reizen er mee met de bonte karavaan. In ieder dorp of stad vermaken zij kinderen en families van alle leeftijden met een klassiek doch vernieuwend circusprogramma. Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken als een prachtige Palamino-hengst de piste binnen komt draven. Naast paarden zijn er pony’s, ezels, lama’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns komen meerdere keren de tent binnenrollen om jong en oud te laten gieren om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde. Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn vanaf € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere speeldag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

De voorstellingen in Muntendam vinden plaats op het Julianaplein op dinsdag 27 juni om 17.00 uur en woensdag 28 juni om 15.00 uur. De voorstellingen in Nieuwe Pekela vinden plaats op de speelweide aan de Lindenlaan, hoek Seringenlaan op vrijdag 30 juni om 17.00 uur, zaterdag 1 juli om 15.00 uur en zondag 2 juli om 14.00 uur. Meer informatie? Zie de website www.circus-bossle.nl en Facebook www.facebook.com/circusbossle

Lees ook:Circus Bossle komt in Sellingen en Ter Apel
Lees ook:Circus Bossle in Ten Boer
Lees ook:Circus Bossle in Wijnjewoude en Ureterp
Lees ook:Circus Bossle naar Grijpskerk
Lees ook:Circus Bossle in de gemeente Aa en Hunze

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>