Circus Bossle naar Grijpskerk

GRIJPSKERK –  Circus Bossle brengt klassiek familiecircus in Grijpskerk van woensdag 19 tot en met zondag 23 juli. En gasteert op het parkeerterrein aan de Sportlaan.

Maar liefst vijf generaties van de Internationale circusfamilie Bossle reizen er mee met deze bonte karavaan. In ieder dorp of stad vermaken zij kinderen en families van alle leeftijden met een klassiek doch vernieuwend circusprogramma.

“Zolang er kinderen geboren worden, zal er circus zijn”, aldus het echtpaar David en Tunita Bossle. Zij vormen de directie van Circus Bossle. Beide komen uit echte circusfamilies, die al vele generaties met het circus onderweg zijn. Zo’n 10 jaar geleden vonden ze de tijd rijp om samen met hun kinderen een eigen circus te beginnen. Het circus presenteert zich als één van de  gezelligste circussen van Nederland.

Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken als een prachtige Palamino-hengst de piste binnen komt draven. Naast paarden zijn er pony’s, ezels, lama’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns komen meerdere keren de tent binnenrollen om jong en oud te laten gieren om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde. Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf slechts € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere speeldag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

Voorstellingen

Woensdag 19 juli 15.00 uur

Donderdag 20 juli 17.00 uur

Zaterdag 12 juli 15.00 uur Zondag 23 juli 14.00 uur.

 

Meer informatie? Zie de website www.circus-bossle.nl en Facebook www.facebook.com/circusbossle

Lees ook:Circus Bossle in Ten Boer
Lees ook:Circus Bossle in Wijnjewoude en Ureterp
Lees ook:Circus Bossle naar Muntendam en Nieuwe Pekela
Lees ook:Circus Bossle komt in Sellingen en Ter Apel
Lees ook:Circus Bossle 3x in gemeente Coevorden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>