Slecht weer speelt Circus Fantasia parten

SNEEK – Het slechte weer van de afgelopen dagen heeft Circus Fantasia parten gespeeld. Op de nieuwe speellocatie De Potten in Sneek Offingawier is dit weekeinde een vrachtwagen tot de assen in de drassige grond gezakt.

Een trekker was onvoldoende om het voertuig op zijn plek te krijgen. Daarvoor was zwaarder geschut uit Joure nodig. Uiteindelijk is alles goed gekomen en de tent opgebouwd. Wel is er schade aan het grasveld. Vandaag, zaterdag is em 19.15 uur een voorstelling op De Potten .

Lees ook:Hitte uitdaging voor het circus
Lees ook:CircusNu (118): Circus Fantasia op camping tour
Lees ook:Magic Circus laat noodgedwongen tent zakken
Lees ook:Lovende reacties voorstelling Kerstcircus Sander & Friends
Lees ook:Kerst2017 (4): Spelen circusondernemingen zonder Kerststress?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>