Jasper Bolechowski vertrekt bij Circus Sijm

AMSTELVEEN – Het hing helaas al een tijdje in de lucht en nu is het definitief. Jasper Bolechowski vertrekt bij Circus Sijm. De steun en toeverlaat van directeur Alex Sijm speelde zondag zijn laatste voorstelling bij Circus Sijm.

Bolechowski is een onderneming gestart in souvenirlampjes. Daar gaat hij zich nu op richten. Bij Circus Sijm gaan ze hem wellicht missen, want de rasartiest heeft zeker bijgedragen aan het huidige succes.

Lees ook:Personeelsuitbreiding Circus Sijm
Lees ook:Niet 2x Sijm: maar Circus Sijm en Circus Alexander
Lees ook:Circusspecial (7): Magic Circus is ook het Utrechts Stadscircus
Lees ook:CircusNu (120): Belly Wien nog niet in Nederland
Lees ook:CircusNu (139): Circus Sijm met het Frans Vive Le Cirque ons land in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>