Circus van Sinterklaas niet meer op Goudse Markt

GOUDA – Het Circus van Sinterklaas is dit jaar op het terrein van het Goudasfalt in Gouda en niet langer op de Markt. Op de laatstgenoemde locatie was afgelopen jaar de eerste editie. Mede door de komst van een grotere circustent en het niet kunnen verplaatsen van de warenmarkt, is een andere speelplek noodzakelijk. Het evenement van producent Kevin van Geet is van 25 november tot en met 3 december.

Inmiddels is de voorverkoop van start gegaan. En de vroege boekers genieten een aantrekkelijke korting. In de show deze keer veel dieren zoals pony’s, lama’s, Siberische Steppekamelen en papegaaien die tijdens de trapeze-act vliegen.Informatie: www.circusvansinterklaas.nl.

Lees ook:Kaartverkoop Het Circus van Sinterklaas gestart
Lees ook:Kinderen van Formido-klussers mogen naar Circus Salto
Lees ook:Actie JUMBO: Goedkoop naar Circus Herman Renz in Eindhoven
Lees ook:Sinterklaasspecial (1): Sint voelt zich thuis in de circuspiste
Lees ook:Belly Wien kondigt nieuwe seizoen aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>