Circus Bossle bezoekt Haren/Groningen

HAREN/GRONINGEN – Het Duitse Circus Bossle slaat detenten de komende twee weken op tussen Haren en Groningen en presenteert een gloednieuwe show.

Dus een ieder die houdt van spanning en sensatie, spectaculaire stunts en duizelingwekkende acts en natuurlijk grappen en grollen, mag deze kans niet laten liggen.

Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken er vanuit het publiek als de prachtige Friese hengsten de piste binnen komen draven. Naast de paarden zijn er pony’s, ezels, alpaca’s, koeien en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns zorgen voor lachsalvo’s in de tent. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

 

De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn vanaf € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere voorstellingsdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.

De grote circustent staat precies op de grens van Haren en Groningen op het bekende circusterrein aan de Rijksstraatweg, hoek Vestdijklaan, t/o Sportpark en Shell-station Esserberg. Met bovendien een bushalte pal voor de deur van het circus, vanuit de richting Groningen en Haren de buslijnen 50 en 51. Op zaterdag 16 september zijn er voorstellingen om 15.00 en 18.30 uur, zondag 17 september om 14.00 uur, woensdag 20 september om 15.00 en 18.30 uur, zaterdag 23 september om 15.00 en 18.30 uur en zondag 24 september de laatste voorstelling om 14.00 uur. Meer informatie? Zie de website www.circus-bossle.nl en Facebook www.facebook.com/circusbossle

 

Lees ook:Circus Bossle in Tolbert
Lees ook:Circus Bossle in Veendam
Lees ook:Circus Bossle bezoekt Uithuizen
Lees ook:Kerstcircus Almere: Anderhalf uur durend spektakel
Lees ook:Circus Bossle in Appingedam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>