Reactie Circus Freiwald over gehandicapt meisje dat 2x voorstelling miste

HENDRIK IDO AMBACHT –  Circus Freiwald heeft maandag gereageerd op het nieuws over het gehandicapte meisje dat onlangs tot 2 keer toe de voorstelling van dat circus miste. Om uw geheugen op te frissen hieronder nogmaals het artikel en daaronder de reactie. “Ik heb afgelopen donderdag een diep teleurgestelde en zeer verdrietige dochter thuisgekregen”, meldt Danielle vrijdag aan Circus.Blog. Haar aan een rolstoel gekluisterde dochter had tot 2 keer toe een voorstelling van Circus Freiwald in Hendrik Ido Ambacht gemist, omdat die zijn geannuleerd.

“Ze had 2 kaarten gewonnen voor de eerste avond dus helemaal blij naar de voorstelling. Helaas door de vele regenval ‘s morgens kon er pas laat gestart worden met opbouwen en kregen ze bij aanvang om 19.00 uur te horen dat de voorstelling pas 45 minuten later zou beginnen. Dat kan gebeuren dus drie kwartier wachten. Nu zit mijn dochter in een rolstoel dus heel veel te beleven was er niet in dat grasveld. Helaas kwam toen de mededeling dat de voorstelling geannuleerd moest worden, omdat er stroomproblemen waren. Rolstoelvervoer werd gebeld dat ze weer opgehaald moest worden met een pleister op de wonde dat ze een week later terug mocht komen. Donderdag zat ze er dus weer helemaal klaar voor en helemaal enthousiast vertrokken ze weer naar het circus. Al snel kwam de mededeling dat de voorstelling wéér niet door zou gaan omdat er te weinig bezoekers zouden zijn. Er werden circa 25 mensen teleurgesteld, die een kaartje gekocht hadden maar onverrichterzake weer naar huis konden. Ik vind dit echt een heel slechte zaak, mijn dochter is nu twee keer  geweest, steeds  ging het niet door zonder enige compensatie. Al hadden jullie maar een mini voorstelling gegeven, had de paardjes hun kunstjes laten zien, had een acrobatenshow laten zien. Iedereen was al in de kleding en make up. Het had een kleine troost geweest als jullie in ieder geval iets gedaan hadden.Een derde keer zit er niet in met deze weersverwachting en ik ga niet wéér vervoer regelen als ze weer voor niks komt.Ik vind dit echt onbegrijpelijk en een heel slechte beurt voor het circus.” Circus Freiwald is om uitleg gevraagd. een woordvoerder heeft vrijdagnamiddag laten weten dat hij de melding van Danielle gaat doorgeven en bespreken. Op zondagochtend was er geen reactie van genoemd circus.

Reactie Team Circus Freiwald: ”Ten eerste betreuren we de situatie voor de betreffende personen en tevens ook de manier waarop dit op uw site gepubliceerd is. Wij hebben op het betreffende moment toen de show noodgedwongen werd geannuleerd, mevrouw aangeboden van een andere show gebruik te maken. Als dit vervolgens in haar agenda niet past, zie ik namens het circus geen andere oplossing. Dat vervolgens een voorstelling wordt geannuleerd door te weinig bezoekers, dat is ook voor ons als circus al spijtig genoeg.

Hopelijk kan de nuance van het bericht wat worden verzacht en is duidelijk dat het een stukje overmacht is, plus het ongelukkige feit dat mevrouw (door welke reden dan ook) niet op later moment kon terugkomen.”

 

Lees ook:Gehandicapt meisje mist 2x voorstelling Circus Freiwald ondanks winnen kaarten
Lees ook:Brand bij Circus Renz International
Lees ook:Circusmeningen (4): De 3 van het station
Lees ook:Circus Freiwald annuleert 2 voorstellingen
Lees ook:Het gaat goed met Cirque Moustache

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>