Wederom Kerstcircus Goes

 GOES – Directeur Robert Zinnecker van Circus Barani heeft deze week aan Circus.Blog laten weten dat zijn gezelschap wederom het Kerstcircus Goes gaat verzorgen. Dat is van 22 december tot en met 7 januari.
Naar verwachting komt het kerstcircus net als vorige keer op het Molenplein. In de show uiteraard veel dieren en onder andere ook clownerie en acrobatiek. De familie Zinnecker doet actief mee in de show en is ook achter de schermen volop actief. Zelf bezocht ik afgelopen editie een voorstelling en genoot van de kwaliteit, inzet en enthousiasme. Later meer op deze website.

Lees ook:CircusNu (142): Ook Circus Barani weer op tournee
Lees ook:Première Cirque Arlette Gruss
Lees ook:CircusNu (83): Zeeuwen blij met komst Kerstcircus Goes
Lees ook:Superclownsact in Kerstcircus Etten-Leur
Lees ook:CircusNu (147): Oma mag gratis naar Circus Bernardo.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>