Sint in de Piste groot succes

SINT NIKLAAS (B) – Het evenement Sint in de Piste in het Belgische Sint Niklaas is na een dag al een groot succes te noemen. Producent Marc Boon over het circusfeest op de Grote Markt zondagochtend vlak voor de reeks voorstellingen: “De tent zit weer bomvol. De Sint, de circusartiesten en vele zwarte pieten zijn er klaar voor. Dag 2 is gestart. Veel plezier op het allerleukste Sinterklaasfeest in Vlaanderen.” Kan u er niet bij zijn vandaag? Kijk dan mee naar de speellocatie via de webcam.

Lees ook:Sint in de Piste: Circusspektakel op de Grote Markt
Lees ook:Nog een weekeinde circus en Sint in de piste + webcam
Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!
Lees ook:CircusNu (87): Vol verwachting klopt ons hart voor Sint in de Piste
Lees ook:Volg afbouw Sint in de Piste via webcam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>