CIRCA repeteert en speelt in Groningen

GRONINGEN – CIRCA is nog tot en met donderdag 30 november te gast  in het Groningse Grand Theatre, aan de Grote Markt 35.. Het Australische circusgezelschap repeteert in het theater voor ‘Beyond Beyond’, een bewerkte versie van de succesproductie ‘Beyond’.

Komende maand spelen ze de voorstelling 6 keer voor het publiek Dat doen de artiesten van vrijdag 8 tot en met zondag 10 en dinsdag 12 december. In de show verschillende circusvormen zoals Chinese paal en trapeze.

https://youtu.be/hYJvl6ewB5k

 

Lees ook:Kerst- en Wintercircussen (13): Naar Bossle in Arnhem
Lees ook:CircusNU (40): Ook zonder dieren aantrekkelijk Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Kerstwinterspecial (9): Toppers bij Wintercircus Apeldoorn
Lees ook:Kerst- en wintercircussen (3): Tien opvallende acts bij Kerstwintercircus Eindhoven
Lees ook:Kerstwinterspecial (16): Kerstcircus Sander & Friends is er weer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>