Sint uit de piste: kermis op het plein + cam

SINT NIKLAAS (B) – De Sint is uit de piste, dus het bekende evenement Sint in de Piste in het Belgische Sint Niklaas is voorbij. Alles op de Grote Markt is afgebouwd en de wagens en caravans zijn vertrokken om nu al weer plaats te maken vooor het volgende spektakel: De winterkermis vanaf zaterdag 2 december.

Meteen na afloop van de donderdagmarkt kwamen de kermiswagens het grote plein oprollen. Volg het met de cam. Ze bouwen alles snel op om binnen korte tijd te kunnen starten. Tijdens de kermisperiode komen er ook nog onder andere een grote ijsbaan en kerstmarkt. De kermis duurt tot en met zondag 17 december.

Lees ook:Ook eens de kermisopbouw live zien?
Lees ook:Sint blij met Circus Herman Renz + webcam!
Lees ook:CircusNu (136): Ook dit jaar Sint in de Piste
Lees ook:Sint in de piste bij Circus Herman Renz
Lees ook:Volg de opbouw van Sint in de Piste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>