Jongleur Daniël Doornkamp krijgt fanmail van burgemeester

OPHEUSDEN -  Jongleur Daniël Doornkamp heeft eerder dit jaar Circus Got Talent gewonnen en dat heeft indruk gemaakt op burgemeester Jan Kottelenberg van de gemeente Neder-Betuwe. Hij kreeg onlangs heuse fanmail van hem.

De burgervader van de gemeente waarin Doornkamp woont schrijft in een brief: “Pas geleden vertelde mij iemand dat jij de titel draagt van ‘grootste circustalent van Nederland.’ Wat goed. Van harte gefeliciteerd. Namens de gemeente Neder-Betuwe en namens mijzelf. Een bijzondere prestatie die natuurlijk niet vanzelf is gekomen. Daar heb je heel hard voor gewerkt. Hoewel ik je  nog niet ken, weet ik nu al dat je doorzettingsvermogen hebt. Veel succes met al het oefenen als jongleur, maar natuurlijk ook op je ‘gewone school.’-en vooral ook veelplezier met alles. Ik volg je graag. Binnenkort hoop ik je te ontmoeten.”

Lees ook:Daniel Doornkamp treedt op in De Efteling
Lees ook:Jongleur Daniel Doornkamp treedt deze zomer op
Lees ook:Jongleur Daniël Doornkamp bij Circus Fantasia – UPDATE!
Lees ook:Jongleur Daniel Doornkamp kanshebber tv-debuut – UPDATE!
Lees ook:Jongleur Daniel Doornkamp presenteert….zijn video

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>