Circus Herman Renz presenteert Kerstcircus Haarlem

HAARLEM – Circus Herman Renz  gaat de tenten opbouwen in het Haarlemse Reinaldapark. Daar presenteren ze van vrijdag 22 december tot en met zondag 7 januari Kerstcircus Haarlem. Het circus zal dit jaar een grasveld naar achter opbouwen nadat het terrein vooraan in het park niet beschikbaar bleek voor een circus. Waar bij de voorbereidingen het terrein een ideale circuslocatie leek, bleek het bij de uiteindelijke uitvoering geen ideaal terrein. Water kwam omhoog waar het niet moest en het circus bleek in een kuil te staan waarbij al het water precies in de circuspiste liep, met man en macht is eraan gewerkt om zo min mogelijk schade te maken, helaas was het verlaten van het terrein niet geheel mogelijk zonder enige sporen. Circus Herman Renz betreurt de commotie die rondom de schade in de media kwam ook ten zeerste en wil ook nogmaals de excuses openbaar overbrengen voor de schade die ontstaan is.

Het terrein is inmiddels hersteld en het circus maakt zich nu op om voor de 26e keer het kerstcircus Haarlem te presenteren. Nog mooier en nog spectaculairder als voorgaande jaren. Met een splinternieuwe circustent, oude bekende die weer samen het uitvoerend team vormen en een hoop enthousiasme maakt het circus zich klaar om de traditie voort te zetten.

Een internationale artiestencast met onder andere een levende kanonskogel, spectaculaire handstandacrobatiek met de Martis Brothers, Komische acrobatiek met Fireman Alex, prachtige paarden gepresenteerd door Alberto Althoff en natuurlijk Clown Milko. Dit alles wordt live begeleid door een 6-koppig circusorkest.

Extra artiesten

Circus Herman Renz is trots om het programma nog completer te maken als dat het al was.

Aan het programma toegevoegd is Francesco Nock met een spectaculaire act op de strakke draad.

De 23-jarige artiest is een bekende telt uit de beroemde Zwitserse circusfamilie Nock.

Spanning gegarandeerd wanneer deze artiest zijn kunsten op de draad vertoont, Sprongen over vlaggen en barrières volgen elkaar af. Als hoogtepunt toont Francesco een sprong door een ring met messen en vuur.

Daarnaast is ook Clown Mischa weer terug als de komische partner van clown Milko. Samen met Milko zal Mischa vele nieuwe reprises tussen de verschillende acts vertonen.

De circuskassa in het Reinaldapark opent vanaf 15 December.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.kerstcircushermanrenz.nl

Bron: Duursma Groep

Lees ook:Kerstcircus Herman Renz niet welkom in Haarlem
Lees ook:Vernieuwd Circus Herman Renz krijgt vorm
Lees ook:Come-back Milko: verder met Kerstcircus Haarlem
Lees ook:Angelique: Mijn eerste Kerst zonder Circus Herman Renz
Lees ook:CircusNu (26): De topclowns van Circus Herman Renz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>