The Greatest Showman

AMSTERDAM – De film die geen circusfan mag missen is The Greatest Showman.Deze film is vanaf 4 januari in de bioscoop te zien. Speciaal voor u als voorproefje de trailer. De rolprent gaat over  PT Barnum, de grondlegger van het vermaarde circus.
In de hoofdrol de met een Oscar genomineerde topacteur Hugh Jackman. De film is naast een mooi verhaal ook een muzikaal spektakel. Wie niet wil wachten tot de vierde dag van januari kan The Greatest Showman vanaf 24 december als eerste bekijken in het Amsterdamse Pathé Tuschinsky.

Lees ook:Circusmeningen (144): Is The Greatest Showman een film-tip voor u?
Lees ook:CircusNu (138): The Greatest Showman is muzikaal spektakel met circusgevoel
Lees ook:Exclusief: Circusshow Straordinario + film
Lees ook:Zwarte circusclown in de bioscoop: Monsieur Chocolat
Lees ook:Kerst-en Wintercircussen (14): Groot Kerstcircus Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>