Gewonden bij incident Rad des Doods Wintercircus Apeldoorn

APELDOORN – Tijdens een incident met het Rad des Doods in Wintercircus Apeldoorn is afgelopen woensdag een circusartiest en een circusmedewerker gewond geraakt. Eén van de 2 artiesten viel in het rad op zijn kin. Toen zijn collega ook uit het rad wilde, kreeg een medewerker het gevaarte tegen zich aan. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis afgevoerd. Het is de bedoeling dat het Rad des Doods vandaag, donderdag weer wordt ingezet.

Lees ook:Vuurspuwer Circus Cornelio gewond na slikken olie – UPDATE!
Lees ook:Vuurspuwer Romen Rodriguez Herrera nog steeds in ziekenhuis
Lees ook:Circusmedewerker gewond geraakt door val
Lees ook:Circus maakt ruimte voor klagend ziekenhuis!
Lees ook:Vuurspuwer Romen Rodriguez Herrera weer in het ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>