Kerstcircus Haarlem doet het goed

HAARLEM – Kerstcircus Haarlem doet het goed bij het publiek. De acts van de clowns Milko en Mischa, de paardendressuur van Alberto Althoff, de rol van spreekstalmeester Robert Ronday, Justin Golstein met zijn illusies, de varkensdressuur van Lars Holscher en de vele andere nummers zorgen voor een waar circusspektakel. Tot en met zondag 7 januari zijn er nog shows in het Reinaldapark.

In het programma is er ook een motornummer van Melanie Chy; Francesco Nock op de strakke draad; Hoelahoep door Anton Monastyrsky, Alex de Brandweerman met luchtacrobatiek; evenwichts-act door de Martis Brothers; Duo Passione met een lucht-act; Levende kanonskogel Carlitos Ugalde en acrobatiek van de Art Stream Swing Act. Al die acts bij elkaar zorgen voor iets bijzonders in de circustent.

Voorstellingen

Maandag 1 januari 15.00 uur

Dinsdag 2 januari 13.00 en 16.30 uur

Woensdag 3 januari 13.00 en 16.30 uur

Donderdag 4 januari 13.00 en 16.30 uur

Vrijdag 5 januari Geen voorstellingen

Zaterdag 6 januari 15.00 en 19.30 uur

Zondag 7 januari 13.00 en 13.00 uur

 

 

https://youtu.be/IWoc3pj4yYk

Lees ook:Kerstwintercircussen (4): Pistehelden samen in Kerstcircus Haarlem
Lees ook:Circus Herman Renz presenteert Kerstcircus Haarlem
Lees ook:Kerstcircus Haarlem is traditie voor Circus Herman Renz
Lees ook:Kerstcircus Haarlem – Circus Herman Renz
Lees ook:Justin Ronday, Alex de Brandweerman en Devid Robert in American Circus Theater Slagharen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>