Clownsduo Di Lello wint NHD Circus Award

HEERHUGOWAARD – Het Brabantse clownsduo Di Lello heeft afgelopen zaterdag voor de tweede keer de NHD Circus Award gewonnen. Deze publieksprijs wordt op de laatste speeldag van Wintercircus Sijm wereldkundig gemaakt.

De clowns toonden zich verheugd met de Noordhollands Dagblad Circus Award. Ze wonnen in 2011 ook al een keer, toen zaten ze eveneens in het programma van Wintercircus Sijm. Deelnemende acts aan de productie maken kans op de prijs. Het duo zit 25 jaar in het vak en dat maakt het allemaal nog feestelijker. Het publiek vindt het prachtig dat de clowns humor combineren met muzikaliteit.

Lees ook:Wint Circus Sijm de Cultuur Award?
Lees ook:CircusNu (79): Preview Kerst- en Wintercircussen
Lees ook:The Skating Ernesto’s winnen NHD Circus Award
Lees ook:Artiesten Wintercircus Herman Renz
Lees ook:Streetlab reikt circusprijs uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>