Serie voorstellingen Kerst-en Wintercircussen voorbij

AMSTELVEEN – De serie voorstellingen van de  Kerst- en Wintercircussen zijn voorbij. De meeste circussen hebben afgelopen weekeinden hun laatste voorstellingen gespeeld. Sommige stopten al eerder. En Wintercircus Arlette Hanson speelt door. Ook komt er nog het Tilburgs Winter Wonder Circus van vrijdag 26 januari tot en met zondag 4 februari. Een initiatief van producent Kevin van Geet.

Veel circussen zijn inmiddels vertrokken of gaan deze week nog naar hun winterverblijf. Er zijn ook circussen die al snel weer hun nieuwe seizoen starten. Zo gaat het Magic Circus in februari van start. Dit circus heeft  overigens geen wintercircus.

Lees ook:Circussen naar het winterverblijf
Lees ook:Circus Carero te gast op braderie Winterswijk
Lees ook:Kerstwintercircus (18): Tilburgs Winter Wonder Circus
Lees ook:Circus van Sinterklaas niet meer op Goudse Markt
Lees ook:CircusNu (43): nieuwste productie La Passione van Circus Sijm binnenkort te zien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>