Prijzen verdeeld in Kerstcircus Herman Renz

HAARLEM – Aan het einde van de reeks voorstellingen van Kerstcircus Herman Renz afgelopen weekeinde zijn verschillende prijzen uitgedeeld. In de Haarlemse piste is Alex de brandweerman verrast met de eerste prijs. Verdiend tweede is Justin Golstein met zijn illusies. Zeker een groot compliment waard, want deze jonge artiest timmert nog niet zo heel lang aan de weg en maakte zijn debuut bij Kerstcircus Herman Renz. Zijn vader, spreekstalmeester Robert Ronday heeft de derde prijs veroverd.

Publieksprijs, is de Herman & Diana Renz prijs en die is uitgereikt aan Troupe Artstream

 

Lees ook:Herman & Diana Renz trofeeën!
Lees ook:Officiële verklaring opstappen Robert Ronday bij Herman Renz
Lees ook:Robert Ronday stopt als directielid bij Herman Renz
Lees ook:Angelique: Mijn eerste Kerst zonder Circus Herman Renz
Lees ook:Daniel Doornkamp treedt op in De Efteling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>