Rockster mag beroemde circusslogan niet gebruiken

NEW YORK (VS) – De rockster Kid Rock noemt zijn huidige tournee niet langer The Greatest Show On Earth. Omdat circusbedrijf Ringling Bros and Barnum & Bailey Circus, onderdeel van Fed Entertainment het eigendomsrecht van de naam claimt..

De zanger wil geen gedoe en noemt zijn tournee inmiddels The American Rock N Roll Tour. Maar dat is onvoldoende volgens de naameigenaar. Die eisen dat Kid Rock ook stopt met de verkoop van merchandise met The Greatest Show On Earth erop gedrukt. Inmiddels is hiervoor een rechter ingeschakeld.

 

Lees ook:Wilde circusdierenverbod is symboolpolitiek
Lees ook:Ook rechter stelt: Geen Circus Belly Wien in Bergeijk
Lees ook:Ashton Brothers in Eindhoven
Lees ook:CircusNu (46): Pippin is een musical rijk gevuld met circus
Lees ook:American Circus & Show Slagharen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>