Hard gewerkt aan Tilburgs Winter Wonder Circus

TILBURG - Op evenemententerrein Het Laar in Tilburg is de afgelopen periode druk gewerkt aan de opbouw van maar liefst 3 tenten. Direct na de storm van afgelopen week zijn de tentenbouwers flink aan de slag gegaan. Op genoemde locatie is van 26 januari tot en met 4 februari het Tilburgs Winter Wonder Circus.

 

Op het terrein is het overigens een treffen van circusmedewerkers en circusvrienden. Circusproducent Kevin van Geet wordt bijgestaan door Circus Barones, dus is er veel materieel, waaronder vrachtwagens en caravans van dit circus. De oplettende kijker heeft natuurlijk ook verschillende vrachtwagens en caravans van Circus Barani gezien. Ook is er tenminste één andere circusliefhebber met zijn caravan neergestreken. Een gezellig treffen dus. Dat kan in een tijd dat de meeste circussen hun winterpauze houden. Het Winter Wonder Circus speelt inderdaad in een periode dat veel collega’s even niet optreden.

 

In het programma onder andere Troupe Barones op de eenwielfiets, Henry Mullens paardendressuren, Richard Korittnig met kamelen, Eva Barones kleindieren, Duo Kellner strapaten, laserman en de muzikale clowns Ronny & Patatje.

 

Voorstellingen

Vrijdag 26 januari 19.00 uur première

Zaterdag 27 januari 15.00 en 19.00 uur

Zondag 28 januari 15.00 uur

Woensdag 31 januari 15.30 uur

Vrijdag 2 februari 19.00 uur

Zaterdag 3 februari 15.00 en 19.00 uur

Zondag 4 februari 15.00 uur

 

https://www.facebook.com/wintercircustilburg/

Lees ook:Tilburgs Winter Wonder Circus
Lees ook:Kerstwintercircus (18): Tilburgs Winter Wonder Circus
Lees ook:Vakmensen en fans lovend over Tilburgs Winter Wonder Circus
Lees ook:Wederom Tilburgs Winter Wonder Circus
Lees ook:Circus Barones in Kapellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>