Vakmensen en fans lovend over Tilburgs Winter Wonder Circus

TILBURG – Zowel de vakmensen als fans zijn lovend over de voorstelling van het Tilburgs Winter Wonder Circus die aan het Laar afgelopen vrijdag een reeks voorstellingen zijn gestart. In een vrijwel uitverkochte circustent genieten jong en het van de show. Dit circus is een samenwerking tussen circusproducent Kevin van Geet uit Hapert en het Belgische Circus Barones.

Ras-entertainer en circusartiest Dave de Ruiter op de sociale media: “Top avond gehad. Prachtig aangekleed, prima circusacts en echt grappige clowns.” En bezoekster Eline: “Toch knap dat je als circus zowel 2 peuters van ongeveer 2 jaar met normaliter een hele korte spanningsboo,  als de ouders zo kan boeien en dat 2 uur lang. Geweldig.”

Voorstellingen

Zondag 28 januari 15.00 uur

Woensdag 31 januari 15.30 uur

Vrijdag 2 februari 19.00 uur

Zaterdag 3 februari 15.00 en 19.00 uur

Zondag 4 februari 15.00 uur

 

 

Lees ook:Tilburgs Winter Wonder Circus
Lees ook:Circusbruiloft bij Sijm
Lees ook:Kerstwintercircus (18): Tilburgs Winter Wonder Circus
Lees ook:Hard gewerkt aan Tilburgs Winter Wonder Circus
Lees ook:Circus Montana in Vorden en Hengelo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>