Circusbeer helpt gewonde trainer

MOSKOU (R) – Handig als je een circusbeer hebt die allerlei kunstjes kent. Verevelend als je als trainter je benen breekt, maar dan kan beerlief natuurlijk wel de rolstoel duwen. En dat gebeurt  in het Russische Nizhegorodsky Circus. Circusbeer Yasha rolt de stoel van trainer Oleg Aleksandrov. Het incident gebeurde enkele maanden geleden, dus het tweetal heeft tijd genoeg gehad om het nieuwe kunstje aan te leren.

 

Lees ook:Ophef om voetballer die circusbeer voor zoontje huurt
Lees ook:Beelden dodelijk ongeval de wereld rond
Lees ook:Jufbijtende circusleeuw in opvang
Lees ook:Vechtpartij om gebruik wilde dieren Circus Belly Wien
Lees ook:Vuurspuwer Circus Cornelio gewond na slikken olie – UPDATE!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>