Wiener Circus-papegaai er even tussenuit

BERINGEN (B) – Het was de afgelopen week toch even spannend bij het Wiener Circus in Beringen. Papegaai Zazou was er tussenuit gepiept en hoe er ook werd gezocht, de gevleugelde vriend was nergens te bekennen. Totdat het circus ging opbreken en de Belgische plaats wilde verlaten. Opeens was het diertje weer terug en ging mee naar de volgende speellocatie…

Lees ook:Wiener Circus in Beringen
Lees ook:Wiener Circus breekt tent af in stormachtig Hasselt
Lees ook:Behulpzame burgemeester laat Wiener Circus toch in Kuurne optreden!
Lees ook:Circus Bavaria kan terrein niet op
Lees ook:Ex Bernhard Renz jr. wil circushondje terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>