Circus for a smile

TIENEN (B) - Circus for a smile is de naam van het project van Salto, Mediclowns, Polly’s Ranch en Kinderkanker vzw. Dat houden ze in de Belgische regio Tienen. Maandag 19 februari verzorgt Circus Atelier SALTO een infoavond om dit project toe te lichten.

Het project is bedoeld voor voor kinderen, jongeren en volwassenen met een zware mentale of fysieke beperking.  Dankzij de steun van de Vlaamse overheid komen vijf projectdagen: vier dagen in de circuszaal van Circus Atelier Salto aan de Grote Markt in Tienen. En ook nog één in de tent van Polly’s Ranch in Oplinter.

Lees ook:Circus Salto beleeft de Zuidlanden…..
Lees ook:Sinterklaas in Sneek!
Lees ook:Nieuw project Kevin van Geet in Gouda
Lees ook:Ook opbouw Sint in de Piste is gestart!
Lees ook:Carnaval in tent Circus Herman Renz!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>