Ook De Luizenmoeder is fan van Circus Sijm

circus sijm opgebouwd 1

BROEK OP LANGEDIJK – Ook De Luizenmoeder is fan van Circus Sijm. Wie niet eigenlijk? Zondag 11 maart vanaf 20.30 uur is het populaire circus van Circus Sijm in de razendpopulaire hilarische televisieserie De Luizenmoeder. Wat jufvrouw Ank en de rest bij het circus doen mag u zelf gaan ontdekken.

Het thema van het zomerfeest is circus en nu denken veel ouders dat het thema clown is. Terwijl het circus veel meer elementen in zich heeft dan alleen clown. Volgens de voorzitter van de ouderraad Nancy heeft Hannah het thema verkeerd gecommuniceerd.

Circus Sijm krijgt overigens volop media-aandacht. Zo is Monique, de wederhelft van zanger André Hazes in het circus geweest voor opnames van de real-life soap: Ik haal alles uit het leven met Monique Hazes (vanaf 18/4 bij SBS6). Er was een fotoreportage voor Beau Monde (28/3 in de winkel). En afgelopen donderdag was directeur Sijm te horen op de KRO radio.

Lees ook:“Te weinig aandacht voor dood Dicky Boltini”
Lees ook:Sijm bouwt aan nieuw concept
Lees ook:Martijn Hendrikx op de radio over circussen
Lees ook:Jan Smit naar Circus Sijm
Lees ook:CircusNu (117): Ook ouderen houden van Circus Sijm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>